JellyPages.com
Terdapat ralat dalam alat ini

Khamis, 1 Ogos 2013

.::Hari2 terakhir Miera::.

Bismillahiramnirahim....

Semalam hari terakhir mira pratikal kat opis aku selama 6 bulan... Sian jugak aku tengok die semalam kena buli kat opis dowg suruh dia berucap...hahaha aku "opcos" dah lari jauh aku ne bukan boleh tgk orang leleh air mata nnt aku pon sama hujan... huhuhu... Aku rasa mcm2 pengalaman yang dia dapat kat sini... Kenangan bersama adik mira... 

"Snap"
Time ne tengah tunggu pemberian bubur lambuk, kain batik & kain pelekat..

"kak eza meh kita amik gamba"

Miera, kak mie, aku , kak nurul & kak wawa

Bengkak mata..toucing lebih la miera ne... hahaha

Miera & Staf Unit Audit Dalam MBPJ

Dear adik Miera,
Dah masuk belajar balik kan?? Pasne belajar rerajin okey.. Jangan nak malas2 sangat okey.. Nnt dah berjaya jangan lupa kakak n abang kat sini yer...Thanks coz banyak tolong & Sorry klu ada salah  dan silap masa ada kat audit... take care your self!! daaaa~