JellyPages.com
Terdapat ralat dalam alat ini

Isnin, 9 Februari 2015

Alkisah Stokin Vken (Golongan Muda)

Bismillahirahmanirahim...

Kali ne aku nak bercerita pasal stokin Vken ne pulak... 


Aku ne jenis yang susah sikit nak beli benda yang aku rasa "xde kepentingan untuk aku" cet! cer kalau nampak kasut tengah sale!! xde kepentingan pon aku still beli bak kata along "dalam kereta sume ada kasut ko".. bak kata mak pulak.."Kak.. ko sorang je dah penuh kasut kat depan (depan pintu rumah) pakai nya satu je" tapi tula aku dalam banyak kasut  sama jugak yg aku pakai g opis or g jenjalan...huhu  macam stokin Vken ne la... Bagi aku.. Muda lagi & aku ne bukan ada penyakit sangat pon so buat apa nak beli... tol x?? tapi... Heyyy!!! sapa kata golongan muda xsakit?? Dalam badan sape tau sebab tak nampak uols... 

 Pada mulanya, aku cuma belikan untuk mak.. mula2 dia pakai kata kepala jadi pening kaki jadi kebas2... then aku soh jugak dia pakai.. & now alhamdulilah... aku pon gatal2 la nak cuba pakai benda alah ne.. bila aku dah start pakai mula2 tu xde rasa sangat tapi dalam 1/2 jam tak henti2 sedawa... buurrrrkkkk... buurrrkkkkk... ternyata badan aku banyak sangat angin dalam badan... pastu tetiba kepala aku jadi pening... tapi aku teruskan pakai dan beransur pulih.. walaupon fizikalnya nampak sihat tapi hakikatnya takde sape yang tau ape yang terkandung dalam badan.. So jangan la rasa kedekut nak beli barang kesihatan... Ni pon lebih kurang testimoni dari aku... nnt aku akan update lagi ape yang aku rasa lepas pakai stokin ne.. 

Akhir kata bagi aku la... Sangat2 best pakai stokin ne dan rasa pon sangat selesa...Sape nak tye lebih detail boleh email aku (rosiela89@gmail.com)... Harga stokin RM 190.00