JellyPages.com
Terdapat ralat dalam alat ini

Jumaat, 4 Januari 2013

.::POT "LUCK" AWAL TAHUN 2013::.

Assalamualaikum....

Fuhhh~ penatnye... sakit habis pinggang2 ne, baru selesai mengemas bilik meeting sebab tadi me and my opismate buat "pot luck".. ceh.. baru buat keja sikit kan?? mengada je lebih... Kepada sesiapa yang tak tahu ape itu pot luck, pot luck itu adalah jamuan ringkas dimana setiap orang perlu membawa serba sedikit makanan berbeza-beza yang dimasak sendiri dan dimakan bersama...Macam2 menu ada hari ini..mi goreng, kueh muih,pai,pulut,serawa durian,puding...kiranya hari ne dah jimat tidak perlu bebelanje..dah jimat duit belanje hari ne.. hehehe Menu utama pot luck aku hari ini ialah nasi ayam yang dimasak sendiri oleh abang bad...Terbaikkk~ sampai 2 kali makan... kiranya semua sedap2 la makanan hari ni... 


Menu kami... yuuummmm~

Seeeedddaaapppp...tengok pun dah menyelerakan... 

Aktiviti susun menyusun makanan sebelum makan pagi...

Peaceee..dulu sebelum makan...

 
 kak nurul... boleh jadi model kek kan?? hehehe

Senyum...

Orang pertama yang merasmikan nasi ayam abang bad..

My opismate...
gamba ne cacat sbb aku dok kat tengah2 nampak xcenter... 
Alamak!! terlupa pakai heels...nampak kependekkan aku...haih~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan