JellyPages.com
Terdapat ralat dalam alat ini

Khamis, 27 Disember 2012

.::MY BEST FRIEND WEDDING::.

Assalamualaikum...

Sebelum tuh aku nk ucapkan Selamat Pengantin Baru to My Best friend!! Nur Najihah... Sabtu lepas aku g ke Temoh, Perak member baik aku kawen...Alhamdulilah kawen jugak die.. Sekali gus jumpa kawan2 lama yang dah lama tak jumpa tapi tuh pon dapat jumpa separuh je yang sebahagiannya tak dapat hadir... kami bertolak dari k.l bersama ucai dalam pukul 8.30 pagi dan terus ke rawang untuk amik amat.. 



Sementara tunggu amat kat petronas rawang sempat lagi kami bergambar...

Ni la die best friend aku jeyha gambo diambil sebelum bersanding...
We all~ bersama pengantin..
Sementara menunggu jeyha sanding kami2 ne bergamba dulu...
Atas : ucai, amat, kak rose and mia
Bawah : ya, aku and kak nisa
Jeyha,Ifzal and flower gurl...
Kebetulan sebelum balik kak yana kol aku, klu x mmg xjumpa la kami..
bakal pengantin nie insyallah dalam bulan 2 majlisnye.. 
kak nisa and incik tunangnya.. 
Singgah beli durian tok makan ramai2 kat rumah mia..
Alahai sopannya kamo amat... hehehe 
siap bersimpul lagi... die ne anti durian...
kenduri buah-buahan...
kat rumah mia, walaupon tengah melantak kami sempat lagi bergambar...
mia,kak rose,aku, ya and kak nisa...

Kami bertolak pulang ke kl dalam pukul 6 petang... walaupon penat tapi seronok sangat.. opsss... yer.. sebelum hantar amat pulang sempat lagi kami singgah minum kat rawang.. sponsor oleh amat...Then terus balik ke rumah dalam pukul 10 malam... Hope kite akan jumpa lagi yer~

3 ulasan:

  1. x ajak pn aku g mkn kenduri.klu x blh knl2 dgn mmb ezah

    BalasPadam
  2. klu ikut pon eza xbg kenal!amboi kemain lagi yer nak mengatal!! hehehe

    BalasPadam